Dit is My Beauty Licious

Van jongs af aan is eigenaresse Nguyet Nguyen druk bezig met het knippen en stijlen van haren, en visagie voor haar vrienden en familie op feestjes en bruiloften. De uit de hand gelopen liefde voor haar en beauty leidde Nguyet tot het verdiepen in hair extensions, kleuringen en alles ertussenin. Hairstyling is een uitlaatklep voor Nguyet’s creativiteit en een vorm van zelfexpressie die zij door de jaren heen niet los heeft kunnen laten.

Volgens Nguyet is haar van groot belang omdat het je mood en uitstraling grotendeels bepaald. Nguyet zag dat haar hulp op gebied van haar ervoor zorgde dat de dames om haar heen zich lekkerder in hun vel zaten. Daardoor besloot zij om zich hierin te specialiseren en van haar passie haar werk te maken. Na verschillende trainingen te hebben gevolgd in extensions en kleuringen, opende Nguyet in 2008 haar eigen zaak met als doel andere dames te laten stralen.

Met meer dan 11 jaar ervaring op het gebied van hair extensions en kleuren, inclusief het geven van trainingen aan salons, kappersscholen en groothandels, en ambassadeur voor Balmain Hair, blijft Nguyet op de hoogte van nieuwe trends en kijkt zij kritisch naar potentiële verf- en plaatsingstechnieken. Zo weet zij wat het beste bij elk type en lengte haar past om zo het beste uit haar jouw haar te halen.

Onze Missie

Is om iedere vrouw elke dag mooi te laten voelen en het beste uit haarzelf te halen. 
Wij geloven erin dat iedere vrouw het verdient om goed in haar vel te zitten en zich comfortabel, zelfverzekerd en vooral sexy te voelen!

Copyright © My Beauty Licious 2019
Sluit Menu