After care

Drogen & Stijlen
-

Na het wassen en spoelen van je haar, knijp  je het overtollig water eruit. Wikkel een doek om je hoofd en klop zachtjes op de doek om het vocht uit het haar te verwijderen. Probeer niet op je hoofdhuid en haar te wrijven. Hierna sorteer je het haar met je vingers, let op probeer je natte haren niet te borstelen. 

We adviseren je haar direct na het wassen te drogen met een föhn. Bij gebruik van een föhn, niet met een hoge temperatuur drogen en een zachtharige borstel gebruiken. Als het haar droog is kun je het stijlen met carmen, hot rollers, hot sticks, curling tongs of hair straighteners. Wij adviseren om je apparaat niet hoger te zetten dan 180 graden om haarbeschadiging tegen te gaan. 

Voor meer hairstyle tips, bekijk onze IG pagina @mybeautylicious.

Borstelen
-

Voor het borstelen van het haar adviseren wij de Tangle Teezer en de Max Pro borstel om je haar te ontklitten zonder enige beschadiging. Andere borstels kunnen namelijk de extensions eruit halen en je haar beschadigen. Begin aan het eind van het haar met borstelen, ga dan naar het midden en tenslotte borstel je vanaf de hoofdhuid. ‘s Nachts kun je het beste je haar in een losse vlecht of knot om klitten te voorkomen.   

Copyright © My Beauty Licious 2019
Sluit Menu