Hair extensions

Met de juiste informatie en nazorg, leveren we op maat gemaakte haarstukken die het beste bij je haartype past. Wij maken gebruik van hoogkwaliteit extensions van Balmain Hair en MyBL hair extensions.  Deze MyBL hair extensions bestaat uit 100% natuurlijk haar en worden handmatig gewoven om de kwaliteit te garanderen. Daarnaast adviseren we de juiste lengte en kleur zodat het aangebrachte haar natuurlijk oogt en aanvoelt. 

Waarom wij achter ons
merk staan
-

Onze werkwijze

De extensions worden met de juiste technieken en met precisie geplaatst zodat we geen schade aanrichten op je natuurlijke haar. Aan de hand van een intake gesprek kijken we naar welke techniek en haarstukken het beste bij jouw haartype past. 

Natuurlijke Integratie

Door middel van onze extensions die zijn afgestemd op de individuele kenmerken van het haar, worden de extensions bij aanzet onzichtbaar voor het beste resultaat.

Nazorg

Na het juist plaatsen van de hair extensions, is het ook belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken en de juiste manier van drogen, stylen en borstelen toe te passen. 

Copyright © My Beauty Licious 2019
Sluit Menu