Hair extensions

Met de juiste informatie en nazorg, leveren we op maat gemaakte haarstukken die het beste bij je haartype past. Wij maken gebruik van hoogkwaliteit extensions van Balmain Hair en produceren zelf ook MyBL hair extensions. Deze worden gemaakt met 100% natuurlijk haar en handmatig geweven om de kwaliteit te garanderen. Daarnaast adviseren we de juiste lengte en kleur zodat het aangebrachte haar natuurlijk oogt en aanvoelt. 

Waarom wij achter ons merk staan

Onze werkwijze

De extensions worden met de juiste technieken en met precisie geplaatst zodat we geen schade aanrichten op je natuurlijke haar. Aan de hand van een intake gesprek kijken we naar welke techniek en haarstukken het beste bij jouw haartype past. 

Natuurlijke Integratie

Door middel van onze extensions, afgestemd op individuele kenmerken van het haar zijn de extensions bij aanzet onzichtbaar voor het beste resultaat.

Nazorg

Naast de juiste type hair extensions en plaatsing is het gebruik van de juiste haarverzorgingsproducten en de verzorging van je haar van even belang. Klik op de link hieronder om onze tips en trucs te leren voor optimaal haar resultaat.

Sluit Menu